Следвайте ни в ТелеграмПри тази конфигурация от партии и това управление

...
Следвайте ни в ТелеграмПри тази конфигурация от партии и това управление
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Това управление не роди нищо освен скандали, закани и шоу между партньорите

Следвайте ни в Телеграм

При тази настройка от партии и това ръководство на всички, че ясно, че вотът няма да мине. Смятам, че това като тематика не е толкоз значимо. По-важното е, че това ръководство, с изключение на свадите, заканите и шоуто сред „ сътрудниците “ и техните взаимни изцепки, не роди нищо друго с изключение на да забавлява с персоналните си упоритости и пристрастености обществото и медийната среда. Това разяснява пред организация ПИК някогашният народен представител, някогашен ръководител на Народното събрание и някогашен министър на културата Вежди Рашидов.

" След безплодното ръководство на " Промяната " и подарената им победа от ГЕРБ сме очевидци втора поредна година, че забележимата смяна в действителност е упадъкът на страната и държавността. И всичко това за сметка на българския народ,
който продължава да се усеща измамен и предаден ", безапелационен е Вежди Рашидов, който си потегли от Народното събрание с гордо вдигната главата.

" Самонадеяността на част от днешните управници е безконтролно държание. Това са хора, които с цялата си инфантилност и угодливост към своите зависимости от посолства и олигархични кръгове и с тази си политика, нека да не ни въвлекат във война. То на нашата страна какъв брой й трябва… Считам, че радикално би трябвало да се промени политическата среда, с цел да може най-малко малко „ да отлепим “ от дъното. Иначе ръководството на страната в този му тип ще продължи деморализацията на обществото и безплодието ", сподели още  бившият народен представител.

Инфо: " Труд "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР